На кое од овие столчиња би седнале? Вашиот одговор открива колку среќа имате во љубовта

Замислете ја следната ситуација. Влегувате во кафуле и гледате три празни столчиња на шанкот. Кое столче ќе го изберете да седнете?

Столче кое ќе ве натера да балансирате и да ги затегате мускулите

толчето „Inactivité“ има само две ногарки, па кога седнувате на него автоматски сте приморани активно да одржувате баланс.
Датум: 25 окт 2014
, Автор:

16 одлични начини да се пошегувате со некого на 1 април

Се ближи први април, па еве неколку кул идеи за оние кои сакаат да се пошегуваат со семејството, пријателите и колегите на овој ден.
Датум: 26 мар 2014
, Автор:

Креативен начин за новогодишно завиткување на „Iphone 5s“

Еве како да завиткате „Iphone 5s“ и да ги изненадите вашите најблиски...

Сладок мебел од кој ќе ви се пријаде нешто благичко

Дизајнерот Боги Чен е креатор на овој разигран, сладок мебел во облик на огромни слатки. Серијата ја нарекува „Sweeties“, а се состои од столчиња во форма на мали тортички и бисквит-маса.

Одлични канцеларии за креативно исполнето работно време

Ова се неколку одлични примери како треба да изгледа еден работен простор, без разлика дали работите од дома или во канцеларијата на некоја фирма.

Скијање на вода на шанкерско столче

Креативниот американец од Мисури, САД, покрај тоа што успева да седне на шанкерското столче, тој во еден момент се качува на него и исправено стои.
Датум: 10 дек 2011
, Автор:

Столче во форма на филџан за кафе

Ова столче со интересен и креативен дизајн совршено може да се вклопи во секое кафуле. Дизајнирано е од Кореецот Sunhan Kwon, а името („Coffee Chair“) го добива според неговата очигледна форма.
Датум: 20 јан 2011
, Автор:

Маса и столчиња од леб

Enoc Armengol креирал сет од две столчиња (Panpaati chairs) и масичка, направени единствено од леб.