4-те столбови на значењето кои се клучни за среќен живот

Психолошките истражувања покажале дека потрагата по среќата всушност може да ве направи помалку среќни.

Џиновската патека – неоткриена ирска убавина

Природната симетрија е нешто што сме навикнале да го забележуваме кај цвеќињата, инсектите или тигровата глава, меѓутоа во геологијата, таа поретко се наоѓа, а кога ќе се појави, предизвикува чудење.
Датум: 11 феб 2011
, Автор: