Запознајте го Џорџ, мачорот што секогаш стои на две нозе

Џорџ е еден сосема необичен мачор, затоа што уште од мал, стои само на двете задни нозе.

Обидете се да не станете откако ќе ги прочитате овие 8 факти

Сигурни сме дека во моментов додека го читате ова вие седите. Но, откако ќе завршите со читање на овие факти, со сигурност ќе станете!

Неколку чекори до правилно држење на телото

Денешниот начин на живот бара најголемиот дел од времето да го поминуваме седејќи, со што доброто држење на телото е отежнато. Применувајте ги следните неколку совети секојдневно и тоа ќе се промени кон подобро.