Креативно решение за вашиот ѕид

Веќе подолго време се чувствувате досадно во домот и сакате некаква промена? Ќе ви покажеме како на лесен начин да го смените изгледот на некој од ѕидовите.
Датум: 12 окт 2013
, Автор: