Кое е најстуденото место во универзумот?

Дефинитивно не е Северниот Пол, ако помисливте на тоа...

Најстудениот град во светот

Познат е по тоа што го држи рекордот за најстудениот град на планетата Земја, каде што температурите паѓаат и до -71,2 Целзиусови степени.