Како да не дозволите критиките да ви влијаат на самодовербата?

Пред сѐ, вие речиси никогаш не би ја согледале ситуацијата како што тоа го прават оние околу вас.

7 лесни начини да стекнете поголема самодоверба

Светот би бил толку идеално место кога би имале храброст и самодоверба да го направиме сето она за кое фантазираме.

Секој може да развие вештини. Дали вие знаете како?

Вештините и нивото на нивно усовршување нè прави сите нас луѓето различни и помалку или повеќе успешни во животот, приватно или професионално.
Датум: 26 феб 2015
, Автор:

Стекнете нови навики и променете си го животот

„Вашата нето вредност за светот е обично одредена од она што ќе остане откако лошите навики ќе се одземат од добрите.“ - Бенџамин Френклин
Датум: 22 авг 2011
, Автор: