Направете сами: 3 модни зимски додатоци од еден стар џемпер

Со ова лесно упатство ќе видите како можете од вашиот износен џемпер да направите 3 нови модни парчиња за студената зима: ракавици без прсти, капче и стегач за околу глава со панделка.
Датум: 21 ное 2013
, Автор:

10 одлични предлози за обликување коњско опавче

Неколку идеи кои ќе ви помогнат за кратко време да направите одлична фризура со коњско опавче...

7 брзи и лесни фризури за секој ден

Фризури кои за кратко време ќе ви помогнат да изгледате совршено...