12 нешта кои веројатно ќе ги преживеете и без да ги споделите на социјалните мрежи

Без сомнение социјалните мрежи успешно навлегоа длабоко во нашите животи и ова не е ништо ново.
Датум: 11 мар 2016

Што велат вашите статуси на Фејсбук за вашиот интелект?

„Бидете промената која сакате да ја видите во светот.“

7 статуси кои жена никогаш не би требало да ги објави на Фејсбук

Овие 7 статуси ниту една образована, зрела и паметна дама нема да ги објави.

Што прават очајните по внимание на Фејсбук?

Фејсбук е супер алатка која може да се употреби на многу различни начини, но и да се злоупотреби во потрага по внимание...

Како би изгледал Фејсбук испечатен на хартија?

Едно истражување направено врз 2.000 Британци открива дека во просек секој корисник на Фејсбук објавува по еден статус дневно, со просечна должина од 2 реда.