Работи кои можете да ги купите на старо за да заштедите пари

И предметите кои некој веќе ги употребувал можат да бидат употребливи уште долго време, а се наоѓаат за многу пониска цена.

Купува облека на старо и ја трансформира во елегантни фустани

Џилијан Овенс е авторка и дизајнерка од Колумбија која одлучила да се занимава со една поинаква современа мода.
Датум: 08 јул 2014
, Автор:

Видео кое ни го прикажува прекрасниот Лондон во 1927 година

Оваа неверојатна видео снимка во боја е направена во 1927 година, од страна на Клод Фрајз-Грин, филмски пионер од Британија.