8 „старомодни“ подароци кои би требало и понатаму да ги подаруваме

Кога се во прашање подароците денес постојат многубројни опции, но што можеме да искроистиме од старите добри времиња?

9 застарени подароци што повторно би требало да се вратат во мода

Убаво е да се подарува и доколку немате никаква идеја, најдобро би било да помислите на старомодните подароци што некогаш биле многу популарни, но сме ги заборавиле.

Старомодни правила кои треба да ги следите

Во последните 50 години феминизмот, контрацепцијата и интернетот поставија нови стандарди за љубовните состаноци. И додека многу работи се менуваат, некои правила сепак, остануваат непроменети.
Датум: 05 јул 2012