Стара Нова година | Кафе пауза

Десет коктели за дочек на Стара Нова година

Следуваат 10 коктели кои ќе го продолжат вашето празнично расположение и кои одлично ќе се вклопат во вашата староновогодишна прослава. Сите се креација на Џаред Лакс, визуелен уметник...
Датум: 13 јан 2012
, Автор: