6 тајни што се кријат во менијата за кои рестораните не сакаат да знаете

Многу луѓе редовно одат во ресторани и таму ја нарачуваат својата омилена храна.

Осаменост – стапица од која има излез

Осаменоста е стапица која бара напор, храброст и верба за да се побегне од неа. А ослободувањето од неа е многу слатко.

Топ 10 најчудни растенија во светот

Ова егзотично растение, кое без разлика на тоа колку е убаво, нема да сакате да го посадите никаде блиску до вашиот дом. Тоа ќе го создаде најголемиот цвет на светот кој тежи 7-10 кг., но и една од најодвратните миризби...
Датум: 09 дек 2010
, Автор: