3 нешта кои не треба и 3 кои треба да ги правите за подобро утро

Следете ги овие совети и започнувајте го денот со помалку стрес и во пријатна атмосфера која ќе ве мотивира за подобро да го продолжите денот.

Како настанал изразот „Сабајлево станав на лева нога“?

Дали сте забележале дека оваа необична фраза се користи многу често ширум светот?

Што му прави првата утринска цигара на организмот?

Пушачите кои палат цигара штом ќе станат од спиење, без претходно да каснат нешто или барем да се напијат, го зголемуваат ризикот за добивање рак на белите дробови и на усната шуплина.

Најуспешните техники за рано будење

Ранобудниците ја имаат можноста да добијат од еден до три часа повеќе време во денот за фокусирање и креативност. За да успеете да станувате наутро, треба да го засакате утрото...