Прочитајте го овој текст кога ќе се изморите од пораките дека мора да бидете „поубави“

Нѐ излажаа и ние поверувавме, бидејќи лагите се насекаде околу нас.

Постои ли глобален стандард за убавина?

Една девојка побарала нејзината фотографија да биде фотошопирана од голем број земји ширум светот, со цел да ги спореди нивните стандарди за убавина.

Немам што да облечам…

Облеката чуда прави, ама тоа е така поради фактот што човештвото уште од многу одамна решило да ја оценува книгата по кориците. На крајот на краиштата, тоа е само облека. Ама зависи како ја носиш...
Датум: 28 апр 2013
, Автор:

5 најсреќни држави за живеење

Светскиот извештај за тоа каде најсреќно се живее, кој го создава комисија од Обединетите Нации, нуди листа според која јасно во која земја граѓаните се најисполнети од животот кој таа им го нуди.