6-те најчудни средновековни болести

Нехигиенските услови и навики довеле до ширење на некои ужасни болести.

Дуксери кои ќе ве трансформираат во средновековен витез

Можеби фати лето и не е време за носење дебела облека, но сепак овие дуксери го заслужуваат вашето внимание.