Случајни фотографии кои ќе го променат вашиот поглед кон светот

Нова перспектива на инаку вообичаени сценарија.

Навики кои можат да ја отрујат секоја врска

Најголемиот проблем кај овие деструктивни однесувања е фактот што тие се толку суптилни што нивните ефекти почнуваат да се чувствуваат дури откако штетата ќе се направи.

Тест: Дали сте чувствителни?

Дали сте секогаш свесни за своето однесување и како тоа влијае врз туѓите чувства? Дали лесно губите контрола или сè сфаќате лично, па дури и ситниците?
Датум: 04 мар 2011
, Автор: