спорт за жени | Кафе пауза

Фудбал за понежниот пол: Тренер и капитен #2

Добриот и успешен тренер се одликува со интелигентност и мудрост и секогаш е спремен за надигрување и надмудрување на теренот и надвор од него...
Датум: 19 сеп 2010
, Автор:

Фудбал за понежниот пол: Неколку почетни факти #1

Фудбалската игра се сфаќа како најважната споредна работа на светот без која животот би бил сосема поинаков. Жената во неа гледа само 22 будали...
Датум: 27 авг 2010
, Автор: