10-те модни трендови кои ќе ги преплавуваат социјалните мрежи во 2016

Иако стиловите кои нѐ инспирираа оваа година се сѐ уште тука, доаѓа и нова плејада модни трендови кои очекуваме да доминираат во новата 2016.

Направете сами: Спортски градник од машка долна облека

Доколку ви е потребен спортски градник, а немате време да купите, тогаш погледнете во фиоката за долна облека на вашето момче или сопруг.

Новата спортска колекција на Victoria’s Secret

Малите додатоци се од голема важност и тоа што е најблиску до вашето тело е најблиску и до вашето срце. Со оваа цел Victoria's Secret ја дизајнираа нивната најсекси спортска колекција досега.
Датум: 09 мар 2012
, Автор: