Филм: Ќе бидеме светски прваци (Bićemo prvaci sveta)

Филм за млади луѓе кои се борат да си ги остварат соништата...

Филм: Воин (Warrior)

Извонредна комбинација на драма и борбени сцени, на физичка и емоционална борба