10 најсексапилни машки професии

Пожарникарот ќе ја распали женската фантазија, а пилотот ќе ја одведе дамата во небесната широчина. Погледнете кои машки професии го имаат тој икс-фактор, со кој го привлекуваат понежниот пол.

Инспиративната животна приказна на Оскар Писториус – атлетичарот без нозе

„Не си хендикепиран поради хендикепот што го имаш, туку си способен заради способностите кои ги поседуваш“.

Јусеин Болт „пее“ и инспирира

Забавен и инспиративен ремикс од изјавите на Јусеин Болт...

Најбогатите животни-спортисти

Кои се најбогатите животни во одредени спортови наменети за нив и сумите кои ги заработуваат?

Движење во статични фотографии

Реј Демски избрал интересен начин да ја пренесе акцијата и авантурата на спортските случувања. Користејќи ја техниката фотографирање во низа, тој ни покажува поинаква перспектива на движењето...
Датум: 31 мај 2011
, Автор:

6 начини да јадете како спортист

Прочитајте ги тајните во исхраната на спортистите и почнете да ги практикувате.