Моќта на живеењето без очекувања

Кога ќе искусите некои ситуации без очекувања, тогаш е невозможно да бидете разочарани. Дури и во најлош случај, вие ќе си отидете од тоа искуство пријатно изненадени.

Фатална привлечност

Што доведува до фатална привлечност и каква е нејзината улога во (не)успешноста на врската?

Нефилтрирана женска убавина

Гледајќи ги фотографиите на лосанџелешкиот моден фотограф и уметник Мајкл Шмит, очигледно е дека тој преферира неговите сцени да изгледаат што е можно поприродно...

Аматерски фотки на познатите на Твитер

Погледнете ги сликите кои тие ги споделиле со светот на нивните Твитер профили, кои се интересни токму поради нивната спонтаност и природност.