Како парите ја менуваат женската перцепција?

Сите знаеме дека многу е поважно какви се вистинските квалитети на личноста која ја избираме за партнер, но сепак, многумина одлучуваат дали ќе бидат со некого врз основа на тоа што го гледаат однадвор.
Датум: 21 феб 2014
, Автор: