спомени | Кафе пауза - Part 5

Фотографии кои морате да ги направите со вашето бебе

Прочитајте ги 14-те начини како да го сликате вашето новородено бебе, за да ги документирате најсреќните моменти од вашето новоформирано семејство.

Поезија: Зрнца на љубовта

Мирисот на дожд измешан со мирисот на свеќи од ванила... Мирис на есен. Поосамена од обично. Не јас. Есента. Јас... Мене ми е добро. Го комбинирам старото со новото, минатото го сакам назад, барем на кратко.
Датум: 14 дек 2011
, Автор:

Поезија: Јуни

Сакам да е јуни. И тоа не кој било, туку оној кога го осетив она, знаеш... истото што го осети и ти.
Датум: 11 дек 2011
, Автор:

Враќање во иднината

Нејзиниот проект е одличен показател за тоа како поминуваат годините низ кои доживуваме интересни моменти кои вечно ќе ги паметиме.

Оваа есен

Талкам, мечтаејќи по Тебе. Не, не се уморив да се уништувам себе. И, не знам која есен е по ред, одамна јас престанав да ги бројам годините. Ти си запишан во моето срце, и твоето место не е во спомените!
Датум: 06 ное 2011
, Автор:

Краток живот, долги спомени…

„Животот е како цртеж без гума. Постојано цртаме со моливот на судбината, засенчувајќи со спомените на веќе заборавените времиња, боејќи со боите на заминатите денови и четките на годините.“
Датум: 29 сеп 2011
, Автор:

Кога најмногу се ужива во кафето?

Повеќето луѓе набрзина пијат кафе веднаш штом ќе станат од спиење, бидејќи чувствуваат дека тогаш им е најпотребно, заборавајќи дека тоа може да претставува фантастичен момент на уживање.

20 начини да си го направите денот незаборавен

Ова се 20 нешта кои можете да ги сторите за да создадете нови незаборавни спомени и денот да го паметите засекогаш.

Фотоалбум како кафе-масичка

Оваа масичка за кафе е вистински извор на забава: таа создава нови сеќавања додека се сеќавате на старите.

Во сенките на совршенството

Љубовта е само обичен танц, ако во него не се внесе страст. Излиени и исцртани чувства на вашето тело. Покажете му на својот најближен каква слика правите секојдневно. Наздравете за тоа!
Датум: 13 фев 2011
, Автор: