Науката открива дека пицата игра важна улога во квалитетот на спермата

Машката неплодност е во пораст и е причина за 50% од случаите во кои паровите не може да имаат деца и токму тоа беше причина за едно ново истражување.

Нов тренд во козметичката индустрија: Маска за лице од сперма која го забавува стареењето

Доколку навистина сакате да експериментирате, нанесувањето спрема на лицето можеби ќе ви помогне да го зачувате младешкиот изглед.

Истражување: Мажите создаваат најквалитетна сперма при секс за една ноќ

Едно ново истражување од Факултетот во Вустер покажува дека мажите создаваат поквалитетна сперма при секс за една ноќ одошто во подолготрајна врска.

13 брзи и интересни факти поврзани со сексот кои малкумина ги знаат

Многу работи поврзани со сексот треба допрва да се истражуваат, многу работи се познати, а меѓу нив има и некои кои се доста интересни и малкумина ги знаат.

12 работи за тестисите кои секој маж треба да ги знае

Доколку имавте некои дилеми за најосновните работи поврзани со тестисите, понатамошниот текст ги содржи објаснувањата.

Најголемите секс рекорди

Најголемиот забележан пенис во мирување е долг околу 24 см, а оној кој го држи рекордот во ерекција има должина од околу 35 см... Ова се Гинисови рекорди за секс.
Датум: 01 сеп 2014
, Автор:

Вистини и невистини поврзани со сексот

За сексот ретко се зборува отворено, но луѓето често „знаат“ многу работи кои се поврзани со него. Некои факти се проверени и докажани, но други работи се само нечии претпоставки кои некако успеале да стигнат до премногу луѓе. Проверете колку вие знаете за сексот.
Датум: 20 јан 2014
, Автор:

5 бесмислени заблуди за мажите

Многупати слушаме како некои работи се поврзуваат со мажите, кои всушност немаат врска со реалноста. Вистината ќе ви помогне да му пристапувате на спротивниот пол со поотворен ум.
Датум: 27 ное 2013
, Автор:

Методи на контрацепција и заштита од несакана бременост

Листа со методи на контрацепција која ќе ви помогне полесно да одлучите кој е најдобриот начин да се заштите себеси од несакана бременост...

Неколку факти за тебе

Со спермата што ја имаш во твоите тестиси во моментов (момци), можеш да населиш уште една Македонија, а би ти требале 6 месеци за повторно да ја населиш целата планета од почеток.
Датум: 26 ное 2012
, Автор:

Мажите не треба да го држат лаптопот на нивните бутови

Според најновите истражувања, Wi-Fi технологијата го оштетува квалитетот на спермата...