3 начини на кои луѓето го формираат првиот впечаток за вас

За да направите подобар прв впечаток, мора да бидете или барем да изгледате како личност од доверба...

Супер луксузниот Ролс-Ројс Фантом

Најнов модел на овој бренд опремен со најлуксузните материјали ставени во кое било возило досега...

1 љубовен пар во 9 различни варијанти

Со различна облека, шминка и бујна креативност, шпанските љубовни партнери создале серија фотографии во кои тие го менуваат својот изглед во 9 сосема различни стилови.

Што е нормално денес?

Пауло Коелјо преку еден од своите книжевни ликови ја составил оваа листа од „нормални“ работи со која успеал да ја соголи бессмисленоста на одредени норми по кои живееме.

Главните фактори за интелектуалниот развој на децата

Како влијае социјалната припадност, кој успева да ги премости разликите, да ги премине границите и бариерите на скромното потекло, какви проблеми ги мачат децата на имигрантите?
Датум: 16 јан 2012
, Автор: