Фантастично станче во Софија, Бугарија

Овој интересен стан се наоѓа во Софија, во соседна Бугарија. Дизајниран е од страна на Петја Ганчева која била најмена од страна на еден млад пар.

На кафе во Софија

Она што е заедничко за жителите на Софија е тоа што се пасионирани љубители на кафето и тоа не на било кое, туку на квалитетното. Еве каде да пиете кафе ако се наоѓате во Софија, Р.Бугарија.