Софија Вергара | Кафе пауза

8 трикови за млад изглед од Софија Вергара

За нејзината грижа не се потребни многу пари, туку дисциплина.

Модна инспирација за жените во 40-тите: Најдобрите летни комбинации на Софија Вергара

Софија Вергара има одлично чувство за мода и секогаш знае што најдобро му одговара на нејзиното тело. Ние пронајдовме 10 од нејзините најдобри летни комбинации кои можат да ви послужат како инспирација за наредните денови.