И кралицата на Велика Британија би сакала да живее тука

Лоциран во нов станбен комплекс во Краснодар, Русија, овој апартман е направен според барањата на сопственикот, кој сакал целокупниот дизајн да се развива околу една централна идеја – Обединетото Кралство.

10 извонредни креации направени од кутии за јајца

Кутиите за јајца можат да најдат сосем друга примена и да се преобразат во вистински ремек-дела.
Датум: 16 феб 2012
, Автор:

7 правила во уредувањето кои можат да се прекршат

Убедени сте дека малиот простор треба да го бојадисате во бела боја? Мебелот во дневната треба да биде во еден стил? Прочитајте кои правила може да се прекршат кога станува збор за уредувањето во домот.

Модерна и минималистичка куќа

Дизајнирана од Ong & Ong, оваа куќа во Сингапур претставува многу добар пример за минимализам и за модерното во денешниот свет на архитектурата.
Датум: 15 дек 2010
, Автор: