Мини Купер дизајниран во соработка со Ролс Ројс

Автомобилската компанија „Мини“ ќе пушти во продажба ограничена количина од својот модел „Cooper S“, чиј дизајн е изработен во соработка со тимот на „Ролс Ројс“.