Вредни, амбициозни, но и неуредни: Дали ги поседувате особините на типичен сопственик на мачка?

За нив се вели дека се таинствени, ладни и тврдоглави... Поради тоа мачките одговараат на одреден профил на личност со кој совршено се сложуваат.

Мала помош и неколку совети: Како да изградите сопствен стил?

Ако ви е грижа за вашиот изглед и ја сакате модата, тогаш сигурно ви е јасно дека секоја девојка треба да има сопствен стил со кој ќе се издвојува од толпата

Снаодлива мачка која не сака да седи сама

Оваа мачка не може да седи сама, па нашла начин како да го повикува својот сопственик да ја отвори вратата.

Мачиња ја истражуваат визбата на сопственикот

Две слатки мачиња „преговараат“ кое прво да тргне во истражувачка мисија во визбата на сопственикот. Едното од нив, одлучува да зачекори прво. Но, наместо логистика, второто маче-извидник го турнува по скалите.
Датум: 03 јан 2012
, Автор:

Пекинезер подготвен за Холивуд

Жу-Жу е пекинезер, кој исправен на задните нозе, се движи наназад по речиси два километри на ден. Ова умно милениче на кинезот Ху Ксианвеј од Хандан ужива на ваков начин да ги импресионира минувачите, пред кои се поклонува...
Датум: 07 дек 2011
, Автор:

Маркетинг преку кеси за пазарење

Секојдневно, кога купуваме нешто добиваме ќеса, со која несвесно стануваме нечија подвижна реклама. Ова е колекција од неколку одлични решенија за маркетинг преку ќеси за пазарење.

Куќи на несоодветни места

Овие куќи се неколку светски познати примери за кинескиот неологизам „nail houses“, што означува куќи чии сопственици не сакаат да ги продадат на некој инвеститор за развој на околината.
Датум: 01 ное 2010
, Автор: