Јадете црвена леќа за надокнадување дефицит на железо во крвта!

Црвената леќа е исклучителен извор на железо.
Датум: 22 апр 2019
, Автор:

Зошто треба да конзумираме леќа најмалку еднаш во неделата?!

Дали би готвеле и конзумирале почесто леќа кога би ги знаеле сите нутритивни бенефити од оваа зрнеста храна?!
Датум: 08 јун 2016
, Автор: