Опасни работи што му се случуваат на телото кога ќе проголтате поголема количина солена морска вода

Концентрацијата на сол во морската вода е за 75% поголема од концентрацијата на сол во човечкото тело.

7 причини зошто секое утро треба да пиете чаша солена вода

Една чаша солена вода на ден може да биде решение на многу проблеми како несоницата и остеопорозата. Погледнете што се можете да промените со една чаша посолена вода...