Овие 5 работи никако не смеете да ѝ ги правите на својата кожа

Ако сакате да избегнете вашата кожа да изгледа изморено и постаро, немојте да ги првите овие грешки.

7 златни правила за одржување на тенот во солариум

Многу истражувања покажуваат дека треба да го избегнете одењето на солариум, но доколку сепак се решите да го одржувате вашиот тен на овој начин, добро е да сте запознаени со овие совети.

Најскапата вила на Кипар

Со несекојдневниот дизајн и својата екстравагантност, таа е вистински скапоцен камен на крајбрежјето на оваа островска земја.