содрини | Кафе пауза

Најсреќното место во светот прикажано преку 20.000 фотографии

Мет Гивот и Ден Даглас ги споиле своите фотографски вештини и своите уметнички способности и го направиле ова неверојатно видео на кое е прикажан забавниот парк Дизниленд.