Дом во Мелбурн со модерен дизајн

Станува збор за напуштена колиба во Мелбурн, која е целосно реновирана и адаптирана во свеж и современ простор за живеење.

Што треба да поседува мажот на 21 век?

Современиот маж e мешавина од Дејвид Бекам, Џејми Оливер и Дејвид Атенброу.

Револуционерен урбан автомобил на Ауди

Мал автомобил со несекојдневни детали кој лесно ќе се снаоѓа во урбаната сообраќајна џунгла...