6 ментални блокади што ги спречуваат модерните жени да бидат успешни

Стравот и анксиозноста што владеат со нашата генерација, особено со жените, нѐ спречуваат да бидеме среќни. Треба да се ослободиме од тие стравови за да си го подобриме животот.

Дали денешните мажи се поголеми феминисти од оние во минатото?

Неодамнешни истражувања откриле дека денешните мажи не се толку големи феминисти колку што си мислиме.

Најубавите библиотеки во светот

Без разлика дали сте љубители на книгите или не, ако некогаш влезете во некоја од овие библиотеки, тешко дека ќе сакате да ја напуштите…