10 класици кои секоја современа девојка треба да ги прочита

Искористете го летото за да уживате во добри книги кои секоја паметна и образована девојка треба да ги прочита.
Датум: 12 авг 2015

Калифорниска елитна куќа вредна 30 милиони долари

Резиденцијата е распослана на површина од 1400 метри квадратни, има 6 спални соби, 10 бањи, киносала...

Модерен руски дом сместен помеѓу дрвја

Позиционирана на врв од рид, помеѓу многу дрвја и фантастична природа, оваа руска резиденција нуди неверојатен поглед низ прозорците.