соблекување | Кафе пауза

Дали е во ред да се соблекувате пред вашите деца? Науката го има одговорот

Бањањето или соблекувањето пред децата е контроверзна тема.

7 работи што ќе ви се случат доколку веднаш не ја соблечете облеката со која сте вежбале

Облеката за вежбање ви е многу удобна, што дури не сакате да ја тргнете од себе, па така, по вежбањето го поминувате целиот ден со неа... Ви звучи ли познато?