Снупи | Кафе пауза

19 животни лекции на кои нѐ научи Снупи

Популарноста на Снупи произлегува од неговиот едноставен и мудар хумор кој ни дава значајни поуки за животот.
Датум: 23 окт 2014
, Автор: