снегулки | Кафе пауза

Нацртајте снегулки на прозорците со обичен сапун

Со оваа фантастична идеја, буквално секој повеќе или помалку талентиран човек може да ја внесе снежната празнична магија однадвор, кон внатрешноста на домот. :)

Направете сами: Креативни празнични декорации

Доколку сѐ уште не ве фатило празничното расположение, поттикнете ја вашата имагинација, изработувајќи некое од овие 15 креативни лампиони и новогодишни украси.

Како изгледаат снегулките одблизу?

Кога првите снегулки почнуваат да ја покриваат земјата, првото нешто што ни доаѓа на памет е да влеземе внатре и да им се восхитуваме од затоплениот дом. Но, Андреј Осокин во тие моменти добива желба за фотографирање.