Рачно изработени ѓердани инспирирани од бајките!

„За жените кои сѐ уште се чувствуваат како мали девојчиња.“

Фантастични 3Д рипки насликани во смола

Јапонски уметник изработил 3Д уметнички дела со риби, кои изгледаат неверојатно реално. Обидете се да направите разлика меѓу неговите рипки и оние од вашиот аквариум...
Датум: 15 јан 2012
, Автор:

Како да извадите мастика од коса?

Вистинска мистерија е како мастиките воопшто завршуваат заплеткани во косата на децата, па и на возрасните. Кубење, врискање, задолжително потшишување, се некои од последиците од овој немил настан. Постои едноставен начин да го решите случајот.
Датум: 09 мај 2011
, Автор: