Што да правите кога ќе ве „касне“ медуза?

Си пливате во прекрасното море или едноставно уживате во плиткото разладувајќи се, кога наеднаш нешто почнува да ве пече, како да сте се допреле на коприва.

Кое дрво сте според датата на раѓање?

Откријте кое е вашето дрво според датата на раѓање и прочитајте што открива тоа за вашата личност.
Датум: 30 дек 2012

Волшебни и чудни дрвја

Има многу фантастични дрвја во светот кои пленат со својата егзотичност, убавина и миризливост. Ќе се согласите дека имаат и многу интересни приказни позади своите имиња.