Фотографии направени во вистински момент

Многу теоретичари за фотографија водат жестока расправија дека, како уметност, фотографирањето е многу повеќе отколку едноставно притиснување на копчето во вистинското време. Сепак...

Забавни и смешни роденденски пораки

„Ќе почнеш ли да ги дуваш свеќите или уште ќе ги броиш?“ :-)
Датум: 20 мај 2012
, Автор:

Креативни пораки испишани на градските ѕидови

„Вчера долетав од Лондон. Уште чувствувам болка во рацете.“
Датум: 12 мај 2012
, Автор:

Најсмешните падови на модните писти

Чекорејќи гордо по модните писти се наоѓаат на земја, се исправаат барајќи рамнотежа и соочувајќи се со срамот кој им се случил. Погледнете ги најсмешните падови на модните случувања.
Датум: 24 фев 2012
, Автор:

Смотани дедо мразовци

Да се надеваме дека оваа Нова година дедо мразовците ширум светот, ќе имаат помалку проблеми од овие на видеото, бидејќи во спротивно никој нема да добие подароци. :)

Места низ светот со урнебесно смешни имиња

Споделете ги вашите искуства преку коментар или пратете ни интересна слика за да ја надополниме оваа интересна галерија.

Забавни карикатури од славни ликови

Марк Хамермејстер е илустратор и графички дизајнер, кој живее и работи во Детроит. Тој е специјалист во цртање карикатури и цртани филмови, а денеска ќе можете да погледнете голем дел од неговите подобри дела.

Кратки животни инструкции

Овие кратки инструкции се инспиративни, ведри, дел од нив дури и смешни, но сепак, во суштина сите се реални. Интересни да се прочитаат, а поучни за да се применат.

Смешни начини на раскинување

Без разлика дали ќе му ги пратите на вашиот бивш/а преку СМС или пак ќе си ги задржите само за себе, со ваквите изјави и мисли, секако ќе имате причина да се насмеете. Плус, понекогаш работите треба да се сфаќаат малку полабаво.
Датум: 24 мај 2011
, Автор:

Цитати од легендарниот Хомер Симпсон

Овој легендарен лик ќе се памети засекогаш, а неговите испади и шеги ќе се раскажуваат и гледаат со генерации и генерации. Ова се само дел од неговите најсмешни изјави низ сите 22 сезони.

За што можеш да завршиш во затвор во САД?

Ова се примери за што можете да бидете уапсени или казнети во секоја сојузна држава на САД, без разлика колку бизарно тоа ви изгледа.

Карикатури на најдобрите фудбалери

Ова е одличен сет од карикатури, кои ги претставуваат најдобрите фудбалери на денешницава.