13 смешни победници на наградите Comedy Wildlife Photography

Најдобрите 13 фотографии од смешни животни за 2015 година!

Фотографии од мали дечиња направени во вистинскиот момент

Некои деца се природно талентирани за позирање. Овие фотографии го докажуваат тоа.
Датум: 22 јул 2015

10-те најглупави изјави од познатите личности

На секого му се случува да каже нешто глупаво и смешно, но кога се работи за познатите личности, тие навистина знаат кога да го направат тоа.

Скокнала во кревет со братот на нејзиниот маж: Смешни исповеди за првата брачна ноќ

Овие мини исповеди кои ќе ве насмеат до солзи сведочат за „мрачниот“ дел на брачниот завет, па дури на некој начин и ни покажуваат што навистина се случува во бракот. Или барем на првата брачна ноќ.
Датум: 05 мај 2015
, Автор:

Слатки и смешни животни кои лижат стакло чудејќи се што е тоа

Животните лижат речиси сè што ќе најдат околу себе затоа што така го истражуваат светот...

Животни кои сакаат да бидат фотографи

Фотографите кои одат да фотографираат во дивината сами ги бараат животните кои ќе ги видите на овие слики. Но овде ќе можете да се уверите дека и животните знаат да побараат нешто назад.

25 вандализирани знаци со урнебесно смешни одговори

Некои луѓе се многу креативни, имаат извонредна смисла за хумор и се многу храбри. Благодарение на нив можеме да се насмееме на овие знаци кои се вандализирани, но и многу смешни.

Чудни нешта за кои никогаш не сте помислиле дека ги прават и други

Ако повеќето луѓе прават чудни работи, не е повеќе чудно, нели?! Но, сепак, некои сè уште се срамат да признаат...
Датум: 07 авг 2014
, Автор:

13 засрамувачки исповеди од интервјуа за работа

Апликацијата за споделување тајни Whisper објави неколку исповеди од многу засрамувачки интервјуа за работа кои ќе ве потсетат дека дури и да не поминете најдобро на средбата, барем не ја заборавивте сопствената година на раѓање.
Датум: 03 јул 2014
, Автор:

Смешни ситуации во кои за малку не испаднало како што било планирано

Во животот многу пати сакаме да се покажеме, па си замислуваме да направиме нешто, што потоа не излегува баш како што сме го изрежирале во главата.
Датум: 19 мај 2014
, Автор: