8 важни видови документи кои имаат рок на траење

Понекогаш сме во дилема кои документи или сметки треба да ги чуваме и колку долго. Еве го одговорот на долго поставуваното прашање!

Нов вид изневерување: Финансиско неверство

Партнерот кој е финансиски неверен често ги сокрива податоците за својата сметка. Сексот со друга личност и емоционалната оддалеченост е едно, но што ако вашиот партнер ве изневерува кога се во прашање сметките?

20 работи за кои животот е премногу краток за да се грижиме

Иако делуваат како многу важни, повеќето грижи само ви пречат да го искусите остатокот од животот во целост. А проблемите, како доаѓаат, така и се надминуваат...
Датум: 26 авг 2013
, Автор: