За и против на првиот состанок

Првиот состанок е секогаш предизвик. Ова се работите на кои треба да внимавате со цел да оставите добар впечаток.
Датум: 24 апр 2012
, Автор:

Колку се остава бакшиш во земјите ширум светот?

Во македонските кафулиња, ресторани и дискотеки бакшишот не е вкалкулиран во фискалната сметка. Погледнете каква култура постои во земјите ширум светот за оваа работа.