Немате поим дека слушалките на вашиот ајфон можат да прават вакви трикови

Слушалките кои доаѓаат во комплет со телефонот кријат неколку интересни трикови кои е практично да ги знаете.
Датум: 17 јул 2015
, Автор:

Светска здравствена организација: Слушајте гласна музика на слушалки максимум 1 час дневно

Според Светската здравствена организација, прекумерното слушање музика на слушалки денес, може да доведе до губење на слухот утре.

Модерни слушалки направени од остатоците од неисправни гитари

Дизајнот им дозволува на овие инструменти да продолжат со својата цел во музиката, но малку променети на еден нов и стилски начин, наместо да бидат фрлени некаде каде што никој никогаш повторно нема да ги погледне.

Удобна облека со вградени слушалки за сите љубители на музиката

Совршена облека за сите оние кои секој приватен момент го поминуваат со слушалки на ушите. :)

Електронски уреди изработени од шарена хартија

Луси Томас и Тибо Зимерман рачно изработуваат електронски уреди како фотоапарати, телефони, вокмени, касети, дискети, џоистици и сл., притоа користејќи преработена хартија.
Датум: 12 јул 2011
, Автор:

Слушалки од Маршал

По долги 50 години производство на исконските засилувачи (појачала) во рок индустријата, Маршал Ампс официјално ја претстави својата нова линија наменета за приватно слушање - слушалките Marshall.
Датум: 29 дек 2010
, Автор:

7 бесмислено скапи гаџети кои веројатно не треба да ги купите

Ако вашиот ајфон почна да ви здосадува, веројатно сте во потрага по додаток кој ќе го освежи и направи поинтересен.
Датум: 18 сеп 2010
, Автор: