10-те најневеројатни случаи со хипноза од минатото

Хипнозата ги воодушевува луѓето уште од доцните 1800-ти години. Луѓето од целиот свет експериментираат, или пак се подложуваат на неа.

5-те најстрашни несреќи во забавните паркови ширум светот

Ретко кога некој завршува повреден од возење на ролеркостер. Меѓутоа, овие примери го докажуваат спротивното.

ТВ серија: Црна кутија (Black Box)

ТВ серија за ултрауспешна жена невролог, која во себе чува огромна тајна
Датум: 24 мај 2014
, Автор:

Најморбидните случаи со месечари

Месечарењето е многу сериозна работа, а токму тоа го докажуваат следниве четири неверојатно морбидни случаи.