Книга: „Девојката со бисерна обетка“ – Трејси Шевалие

Емоции и страст со секое нанесување на боите по сликарското платно. Нивниот мирис и густина. Нејзиниот невин поглед и неговиот посакувачки инстинкт додека ја слика...
Датум: 30 окт 2013
, Автор: