Фантастичен брејкденс во слоу моушн

Кратко волшебно парче уметност во кое фантастично се споени музиката, танцот и визуелните ефекти...
Датум: 16 сеп 2013
, Автор:

Безобразно среќно куче

Во ова кратко видео кучето во слоу моушн ужива во бујни женски гради и тоа го прави без срам пред камерата.
Датум: 05 јул 2013
, Автор: